optiek-habex-logo.png

Stationsstraat 24/2    3600 Genk    089 35 32 77       

optiek-habex-logo.png

Stationsstraat 24/2    3600 Genk

089 35 32 77       

Home-januari.jpg

Welkom bij Optiek Theo Habex

Al meer dan 60 jaar staan wij garant voor uitstekende service en topkwaliteit.

Home-januari.jpg

Onze service

Ons team van gekwalificeerde opticiens / optometristen, bestaande uit zoon Bart, moeder Ann en Brigitte, staan u met raad en daad bij. Heeft u oogproblemen, dan vindt u hier de beste service en expertise in het aanpassen van zowel brillen als contactlenzen voor volwassenen en kinderen. 

 

Graag zoeken wij, samen met u, naar de beste oplossing voor uw ogen. Daarom bent u bij Optiek Theo Habex op het juiste adres. Als volwassene kan u terecht bij Habex, terwijl de kinderen hun modebewuste hartje kunnen ophalen bij Habex Junior.

 

En zo groeit de hele familie op met een bril van Habex.

briltheo.png

Vakmanschap

Een bezoek aan onze winkel, brengt u meteen in een erkend Varilux Center, een keurmerk voor vakmanschap en bewijs van de opticien als deskundig adviseur.  Varilux deelt deze erkenning uit aan opticiens waar het accent ligt op de vakkundigheid en ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen.  Een constante bijscholing ligt aan de basis van onze jaarlijkse hernieuwing.

Garantie

Voor elke aankoop bij Optiek Theo Habex, heeft u sowieso 2 jaar fabrieksgarantie.

Daarnaast kan u steeds bij ons binnenspringen voor kleine herstellingen of correcties.  We doen er alles aan om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.