optiek-habex-logo.png

Stationsstraat 24/2    3600 Genk    089 35 32 77       

optiek-habex-logo.png

Stationsstraat 24/2    3600 Genk

089 35 32 77       

Junior

Begin oktober 2011 is met Habex Junior de eerste kinderbrillenwinkel van Limburg geopend.  “Steeds meer kinderen van 12 jaar of jonger moeten een bril dragen.  We vermoeden dat dit te maken heeft met het TV-kijken of ‘computeren’.  Dat is nu eenmaal veel vermoeiender voor de ogen dan buiten spelen.  Ouders die merken dat hun kind korter bij de TV gaat zitten of klaagt van hoofdpijn, raden we aan om de ogen te laten testen bij de oogarts en met de meetresultaten tot bij ons te komen.”

 

Onze kinderbrillenwinkel ademt jeugd uit: de groene trendy kleur, de catchy gebrilde etalagepoppen op kinderooghoogte en vooral de graffitimuur vormen de blikvangers.  Maar ook het aanbod is ongezien in Limburg.  Alle kinderen zijn anders, en daar willen we zoveel mogelijk aan tegemoet komen. 

 

Ons team staat steeds klaar om ouders advies op maat te geven, maar ook tips in het kinderen leren omgaan met een bril.

Terugbetaling door uw ziekenfonds

Bart Habex is een gediplomeerd en door het RIZIV erkende opticien. Daarom bezorgen wij u steeds de noodzakelijke documenten voor een eventuele tussenkomst van het RIZIV. Eventuele terugbetalingen zijn hoger bij een RIZIV erkend opticien zoals Optiek Theo Habex.

 

Indien U niet in aanmerking komt voor deze RIZIV terugbetaling, dan zorgt uw ziekenfonds toch nog voor een extra tegemoetkoming.

 

Klik op uw ziekenfonds om een overzicht te bekomen van alle tussenkomsten. Wij bezorgen u de nodige papieren.

 

Merken

Ons aanbod bestaat uit bijna 400 brillen van verschillende merken als Bbig, Chloé, Catimini, Julbo, Nike, Paul & Joe, Ray-Ban, Stella McCartney, Vingino ...

Kinderen kunnen hun modebewuste hartje ophalen bij het kiezen van een hippe bril.

Hebt u nog vragen?

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.