optiek-habex-logo.png

Stationsstraat 24/2    3600 Genk    089 35 32 77       

optiek-habex-logo.png

Stationsstraat 24/2    3600 Genk

089 35 32 77       

Service

Service is bij ons een heel ruim begrip. Dit gaat van het onderhoud van u montuur en glazen tot het herstellen van een montuur of een uitgebreide oogmeting. We houden er zelf van om goed verder geholpen te worden als we ergens komen, dus doen we dat van zelfsprekend bij ons in de winkel ook.

Oogmeting

Wat kan u verwachten? Bart Habex is een gediplomeerde opticien optometrist. Dit wil zeggen dat hij is opgeleid om de meest nauwkeurige oogmetingen uit te voeren. De metingen die worden uitgevoerd zijn bedoeld om het meest optimale zicht te verkrijgen en dit te verwerken in een bril of contactlenzen.

Voor de medische kant van het verhaal verwijzen wij u altijd door naar een oogarts.  Dus voor oogdruk, medische aspecten, of de minste twijfel tijdens de metingen zal u van ons altijd het advies krijgen om eerst langs een oogarts te gaan.

 

Onze oogmetingen en uw zicht, liggen ons nauw aan het hart, net daarom investeren wij steeds in de meest geavanceerde meetapparatuur en centrering toestellen voor de hoogste norm van precisie in de optiek.

Afspraak

Na afspraak krijgt u de mogelijkheid tot professionele oogmeting op maat.

Herstellingen

Optiek Theo Habex beschikt over een enorme waaier aan professioneel materiaal om volwaardige herstellingen uit te voeren. Zo bent u bij ons onmiddellijk gered als u een klein defect hebt aan uw montuur. Voor titanium herstellingen en breuken doen wij beroep op een gespecialiseerd atelier, om steeds tot de best gewenste resultaten te komen.

Onderhoud

Uw nieuwe bril verkopen we met plezier, maar alles wat daarna komt doen we even graag.

Wilt u tussentijds uw montuur en glazen eens grondig laten opblinken, kom gewoon langs. Wij demonteren uw glazen uit uw bril en laten alles er weer als nieuw uitzien.

Hebt u nog vragen?

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.