In het centrum van Genk is er sinds 1955 één vertrouwd adres voor brildragers: 
Optiek Theo Habex.   
Het hele gezin vindt perfect aangepaste brillen in deze familiezaak. De uitstekende service van zaakvoerder Bart Habex, zijn moeder Ann en medewerksters en Brigitte horen er standaard bij.

omdat zien en gezien worden
voor ons belangrijk is

OPTIEK THEO HABEX

Optiek Theo Habex, gelegen in Genk, bestaat tegenwoordig uit twee aan elkaar grenzende winkels.  Optiek Habex en  Habex Junior

Theo habex

Vader en stichter van Optiek Theo Habex. Van zijn eenentwinstiste tot drieënzeventiste levensjaar heeft Theo de toekomst verzekerd met een sterk merk waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn.

Ann & Bart habex

Samen met mijn moeder proberen wij diezelfde passie en vakbekwaamheid verder te zetten over generaties heen. Habex in Genk staat voor kwaliteit en uitmuntend zicht, vroeger, nu en morgen.

Ons team

Voor deze gelegenheid hebben we mijn vrouw An mee laten poseren. Niet alleen om de foto mee op te fleuren maar omdat ze achter de schermen meewerkt aan ons succes verhaal. Aan de andere kant hebben we de altijd lachende Brigitte, steeds goedgeluimde Elien en rots in de branding, Ann (ons ma).  Samen staan wij elke dag klaar om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Contacteer ons